Barnas egen CD

 

BARNAS EGEN CD

Barnas egen CD er et plateprosjekt for barn i barnehage og småskolen. Barnas egen CD er helt uten kostnader for barnehagen/skolen.

Et “musikalsk klassebilde”
Barnas egen CD er som et ”musikalsk klassebilde”, bestående av en CD og bilde av ”stjernene” på innleggshefte som følger med. Dette prosjektet engasjerer barna og de voksne fra de starter med å velge sanger, til opptaksdagen.

Gjennskap stemningen fra samlingsstund i barnehagen
Formålet med denne CD`en er å gjenskape den stemningen i samlingstunden dere har i barnehagen, og ikke minst å skape et fint minne fra denne tiden! Gleden er derfor stor den dagen da de får spille CD`en hjemme!

Forberedelser før opptaket
Klassen velger sanger fra listen som følger med. Disse sangene kan høres på den medfølgende øvings- CD. Innholdet på CD`en kan være slik: 3-4 sanger fra vårt repertoar, resten egne sanger ispedd litt vitser og gåter. Spilletiden bør minimum ligge på 20 min og ca 20 spor.

Selve opptaket
Når barna har øvd 3-4 uker, er den store dagen kommet! Vi bruker 1.5 – 2 timer på selve opptaket,der vi rigger til et mobilt studio med høyttalere vend mot barna. Dere sitter som oftest i en hesteskoform der de minste sitter lengst fremme.

Etter opptaket
Når opptaket er over, tar vi bilder som skal være i innleggshefte som følger med. Barna får da et bestillingsskjema som foreldrene/foresatte returnere etter ca 5 dager.

Barnehagen sender så inn en fellesbestilling til oss, og etter 1-2 uken mottar dere cdène til stor glede for store å små! Hver avd/klasse mottar en gratis cd.

Ta kontakt med oss på telefon eller via kontaktskjemaet til høyre. Der finner du også telefonnummer 🙂

På gjenhør!

Til toppen | Neste side