Artistpakken

ARTISTPAKKEN MED SANGTIMER, COACHING OG STUDIOINNSPILLING
LES MER OG BESTILL I DAG NYHET! MELD DEG PÅ WORKSHOP 23-24 JANUAR 2016

VI TILBYR 3 ULIKE PAKKER


1. GAVEKORTPAKKEN - 1 time studioinnspilling + 1 time sangundervisning - Kr 1600,-

Denne pakken inneholder èn sangtime. Her kan sangeren for eksempel få hjelp til deler av sangen som en synes er vanskelig å få til, generell sangteknikk, formidling, bruk av mikrofon eller annet.

En time sangundervisning flyr fort så her går Mariann gjennom det aller viktigste etc. Sangeren bestiller selv studiotid når de er klar for det. Denne pakken er flott som gavekort til en håpefull artist!

BESTILL I DAG


2. STOR GAVEKORTPAKKE - 2 timer studioinnspilling + 2 timer sangundervisning - Kr 3000,-

Denne pakken inneholder to sangtimer. Her får sangeren noe coaching underveis under studiosession! Det kan være alt fra mentale øvelser til mikrofonteknikker og sangstillinger (aldri syng med hendene i lommen!).

I denne pakken kan det være hensiktsmessig å veksle mellom sangundervisning og studio. For å få god utbytte av pakken anbefaler vi at sangeren tar først en sangtime, går i studio med det en har lært, venter noen uker for så å gjenta syklusen! Da får det en har lært modne.

BESTILL I DAG


3. STOR ARTISTPAKKE - 1 time sangundervisning + 1 time studio + 1 time coaching - Kr 2200,-

Denne pakken er nokså lik pakke 1 men her får sangeren en coachingtime i tillegg. Det kan være hensiksmessig hvis en ønsker hjelp med å fjerne mentale blokkeringer etc.

Husk at din største kritiker som oftest er deg selv. NLP Coaching er en kraftfull metode for å forandre dine mentale blokkeringer, bli bevist på dine valg i livet, og tenke positive tanker. Man kan si at coachen er gartneren og du er blomsten som blir tilført næring som gjør at du vokser. En morsom metafor som er lett å forstå. Coaching er en effektiv måte å frigjøre ditt ubrukte potensial som du har i deg.

«If you can dream it you can do it» Walt Disney

BESTILL I DAG


 

UNDERVISNING I SANGTEKNIKK

Mariann Schei er autorisert underviser i Complete Vocal Technique og underviser i alt fra pop og rock til musikal og klassisk. Hun har undervist i ti år både og underviser sangere på alle nivå.

Hun har vært ansatt ved Den Nasjonale Scene som sangpedagog og har også undervist vokalister som opptrer på Øyafestivalen, Moldejazz, Nattjazz og artister med spellemannspriser.

Ta kontakt med Mariann på: mariannschei@gmail.com

Mariann
 
 

ARTISTCOACHING

Bengt Bakke har som musikkprodusent og musiker med 20 års erfaring gjort endel erfaringer som han gjennom artistpakken gjerne deler med deg! Han har i tillegg jobbet parallelt som NLP coach.

Om NLP coaching
Er du artist/skuespiller som er i startgropen av din karriere eller står du på “stupebrettet” og ikke helt tør stupe? NLP Coaching kan hjelpe deg når du står fast og ikke kommer videre.

Ofte er det veldig skummelt å hoppe..ut idet gjerne uten en “redningsvest” noe som betyr at du kanskje er nødt til forsake/ofre noe for å nå ditt mål. Kanskje du ikke er helt klar for det enda?

Ofte ser vi at de som får en sjanse til å oppnå sine drømmer, ofte finner utsettelsesstrategier. dvs at de finner unskyldninger for å “vente”. Kanskje de vil fullføre skole, har en kjæreste de ikke vil forlate etc.

Bengt kan kontaktes på epost: bengt@studio7b.no

Bengt

Link 1

_

BESTILL I DAG!

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Bestillingen gjelder

_